Second Opinion

Twijfelt u aan het advies van uw advocaat of juridisch adviseur, zijn er andere mogelijkheden, of wilt u meer zekerheid? Dan is het misschien goed om een second opinion (“tweede mening”) aan te vragen. Bij Hunza Legal bent u (ook) daarvoor aan het goede adres.

Voor een second opinion heeft u geen toestemming nodig van uw advocaat of juridisch adviseur. Maar het is soms wel verstandig om uw advocaat of juridisch advsieur te vertellen dat u er over denkt om een second opinion te vragen. In een aantal gevallen komt u er er dan wel uit met uw advocaat of juridisch adviseur en bespaart u tijd en geld voor een second opinion. Lukt dat niet of wilt u uw advocaat of juridisch adviseur niet inlichten over het vragen van een second opinion, in beide gevallen is Hunza Legal graag bereid u te adviseren.

Hunza Legal zal u in alle gevallen een second opinion geven over de zaak op basis van de informatie en documenten die u verstrekt aan Hunza Legal. Hunza Legal behandelt alle zaken en (dus) ook een second opinion, strikt vertrouwelijk. Hunza Legal neemt de behandeling van de zaak niet van uw advocaat of juridisch adviseur over. Maar u kunt na de second opinion besluiten om uw zaak door Hunza Legal (of een andere advocaat of juridisch adviseur) verder te laten behandelen.

De second opinion van Hunza Legal kan u geruststellen als dat hetzelfde is als van uw advocaat of juridisch adviseur. Maar het kan ook anders zijn. In dat geval zult u zelf moeten besluiten welk advies u het beste kunt volgen. Hunza Legal raadt u aan om het advies te volgen waar u het meeste vertrouwen in heeft.

Wat zijn de kosten?

Hunza Legal kan u een second opinion verstrekken voor een vast bedrag vanaf Euro 150 (excl BTW) voor eenvoudige zaken tot een vooraf af te spreken bedrag voor omvangrijke en/of ingewikkelde zaken.Nieuwe reacties